در گزارش لینك وبسایت اعلام شد؛

فروش دانش بنیانها از مرز ۱۲۰هزار میلیارد عبور كرد

فروش دانش بنیانها از مرز ۱۲۰هزار میلیارد عبور كرد

به گزارش لینك وبسایت رئیس مركز فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری اظهار داشت: این شركتها كه حالا به سمت تاثیر گذاری در اقتصاد كلان حركت می كنند در سال 98، برابر با 120هزار میلیارد تومان فروش داشته اند.



دكتر اسماعیل قادری فر در گفتگو با خبرنگار مهر درباب سهم تولید دانش بنیان ها در تولید ملی اضافه كرد: معاونت علمی و فناوری اهتمام كرده در سالهای اخیر با پشتیبانی از ایجاد و توسعه شركتهای دانش بنیان در مدلول دار شدن اقتصاد دانش بنیان و تاثیرگذاری آن بر اقتصاد كلان كشور برنامه ریزی كند.
رئیس مركز فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینكه تعداد شركتهای دانش بنیان احراز صلاحیت شده از مرز ۴ هزار و ۸۰۰ شركت تا اختتام بهمن ماه امسال عبور كرده است، بیان كرد: برنامه پشتیبانی از شركتهای دانش بنیان رسما از سال ۹۳ شروع شده و از آن به بعد هم شاهد این هستیم كه تعداد شركتها افزایش یافته اند.
وی با تاكید بر اینكه شركتهای دانش بنیان به مرحله ای رسیده اند كه فروش و صادرات به سایر كشورها دارند، اظهار داشت: البته این شركتها در امتداد تامین نیاز مردم گام بر می دارند. حالا میزان فروش و صادرات این شركتها به قدری رسیده كه می توانند در اقتصاد كشور موثر باشند؛ این میزان در سال های اخیر نیز بیشتر شده است.
رئیس مركز فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری با اشاره به میزان فروش شركتهای دانش بنیان در سال ۹۷ اظهار داشت: خوشبختانه فروش شركتها در سال ۹۷، برابر با ۹۰ هزار میلیارد تومان ارزیابی شده و نشان دهنده این است كه كم كم مقوله اقتصاد دانش بنیان در منظومه اقتصادی كشور تاثیر گذار بوده و به سمت تاثیر گذاری در اقتصاد كلان حركت می كنند.
فروش دانش بنیان در سال ۹۸ از مرز ۱۲۰هزار میلیارد تومان عبور كرد
وی با اشاره به فروش شركتهای دانش بنیان در سال ۹۸ اشاره كرد: فروش این شركتها در سال ۹۸ از مرز ۱۲۰هزار میلیارد تومان عبور كرد. فروش این شركتها بیشتر در حوزه دارو، سلول بنیادی و طب بازساختی، لیزر و فتونیك و فناوریهای پیشرفته بوده است.
قادری فر با اشاره به اینكه این محصولات علاوه بر محصولات جدید كه با نوآوری و توسعه تكنولوژی به تولید رسیده اند، محصولاتی جایگزین اقلام وارداتی بوده است، اظهار داشت: میزان فروش این شركت ها تاثیرگذاری زیادی در صرفه جویی ارزی داشته است. بعنوان مثال در حوزه دارویی و تجهیزات پزشكی ۳درصد وابسته به كشورهای خارجی هستیم كه امید داریم این سه درصد را تا سال آینده برطرف كنیم؛ در سایر حوزه ها نیز همچنین است.
رشد ۳۰ درصدی تعداد شركتهای دانش بنیان طی یك سال
قادری فر با اشاره به اینكه برآوردهای ما حاكی از این است كه باتوجه به تحریم های اقتصادی از طرف استكبار جهانی امریكا، شركتهای دانش بنیان از لحاظ كمی رشد داشته اند، اشاره كرد: سال ۹۷ تعداد ۳هزار و ۸۰۰ شركت دانش بنیان تایید شده بودند ولی این تعداد در سال ۹۸ به ۴ هزار و ۸۰۰ شركت دانش بنیان و رشد سی درصدی رسید.
وی افزود: این نشان میدهد كه در تنگناهای اقتصادی كشور ناشی از تهدید های استكبار جهانی و تحریم، شركتهای دانش بنیان توانسته اند خوش بدرخشند به طوریكه توانستند بار تامین نیازمندیهای مردم را بوسیله تولیدات فناورانه و كسب و كارهای دانش بنیان به دوش بكشند.
رئیس مركز فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به میزان اشتغال در شركتهای دانش بنیان افزود: آمار اشتغال شركتهای دانش بنیان تا كنون بالغ بر ۳۰۰ هزار نفر است.


منبع:

1399/01/05
13:33:55
5.0 / 5
2763
تگهای خبر: اقتصاد , تكنولوژی , فناوری , كسب و كار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
Link website