نحوه ی استفاده از جایزه شیخ مفید برای استادان شاگردپرور

نحوه ی استفاده از جایزه شیخ مفید برای استادان شاگردپرور

به گزارش لینک وبسایت، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با باشاره به اعطای جایزه شیخ مفید اظهار داشت: این جایزه شامل ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار مالی و مابقی آن قابل استفاده در بهره برداری از شبکه آزمایشگاهی، استفاده از کسر خدمت و یا معافیت سربازی برای دانشجویان، استفاده از فرصت های مطالعاتی خارج، برگزاری بازدیدهای علمی خواهد بود.


به گزارش لینک وبسایت به نقل از ایسنا، دکتر روح الله دهقانی فیروز آبادی در مراسم اعطای جایزه استادان برتر شاگرد پرور شیخ مفید با اشاره به اینکه دانشگاه ها از پیش از انقلاب تابحال تحولات زیادی یافته اند، اظهار داشت: در پس از انقلاب کار تربیت نیروی انسانی را بر عهده گرفتند و در دو تا سه دهه اخیر مسولیت های دانشگاه ها پررنگ تر شد؛ چون که آنها برای تولید مقالات کیفی و کمی تشویق شدند.
وی فاز دیگر ماموریتی دانشگاه ها را ارتباط با صنایع و حل مسایل دانست و اظهار نمود: ما برای همه استادان فعال در این حوزه ها تقدیر و تشویق هایی در نظر گرفتیم.
دهقانی افزود: مسولیت دانشگاه ها علم آفرینی و فن آفرینی است و مسئولیت اصلی آنها "انسان سازی" است و بزرگترین مأموریت دانشگاه ها اینست که پرورش انسان ها و شاگردانی است که خویش را تکثیر کنند.
معاون علمی، فناوری ریاست جمهوری، با اشار به برگزاری مراسم اعطای جایزه شیخ مفید، تصریح کرد: جمع اساتید منتخبی که در این مراسم گردهم آمده اند منتخب ۱۰ هزار نفر از مستعدان بنیاد ملی نخبگان هستند.
وی ضمن اشاره به فرآیند انتخاب برترین های دانشگاهی، تصریح کرد: ما برای شناسایی و انتخاب اساتید شاگردپرور به دنبال راهکاری می گشتیم که بهترین روش را انتخاب برترین ها از راه مستعدان عضو بنیاد ملی نخبگان یافتیم و از آنها پرسیده شد که کدام استاد بیشترین زمان خویش را صرف دانشجویان می کند و ضمن آنکه از نظر علمی قوی هستند و دانشجویان را در مراحل مختلف یاری می کنند.
دهقانی اضافه کرد: منتخبان این مراسم افرادی هستند که به انتخاب مستعدان بنیاد ملی نخبگان انتخاب شده اند و آنها استادان شاگرپرور بهتری به شمار می روند.
وی استادان برگزیده این مراسم را منتخب ۵۰ دانشکده برتر کشور عنوان نمود و اظهار داشت: به این افراد جایزه ای به ارزش یک میلیارد تومان اعطا می شود که ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار مالی مستقیم است و اساتید می توانند آنرا نقد کنند.
به قول دهقانی، استفاده از شبکه آزمایشگاهی، استفاده از کسر خدمت و یا معافیت سربازی برای دانشجویان، استفاده از فرصت های مطالعاتی خارج، برگزاری بازدیدهای علمی و یا فرصت های پسا دکتری را از موارد استفاده از این بسته حمایتی ذکر کرد و افزود: این سبد حمایتی در اختیار اساتید برتر شاگرد پرور قرار می گیرد و این اساتید برتر هستند که تشخیص می دهند که چگونه از این بسته حمایتی استفاده نمایند ولی در انتها هر فصل بعنوان خاطره نگاری گزارشی از نحوه هزینه کرد آنها به بنیاد ملی نخبگان عرضه کنند تا از تجاری آنها استفاده گردد.
معاون علمی رئیس جمهور با تکیه بر این که این بسته حمایتی از امروز قابل بهره برداری است، اظهار نمود: در این جایزه امکان دارد استادی برای ۱۰ دوره انتخاب گردد و برای این مورد هیچ محدودیتی وجود ندارد و در انتها هر دوره ای به ۱۰ استاد شاگردپرور با برترین عملکرد گرنت یک ساله پژوهانه اعطا خواهد شد.



1403/02/13
13:33:18
5.0 / 5
123
تگهای خبر: اقتصاد , فناوری , هك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
Link website