برگزیدگان ایرانی جایزه بین المللی انجمن علوم اطلاعات و فناوری امریکا
لینک وبسایت: چهار نفر از دانش آموختگان ایرانی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی موفق به کسب جایزه بین المللی (InfoShare Award) انجمن علوم اطلاعات و فناوری امریکا و عضویت در کارگروه «مسائل حوزه اطلاع رسانی بین الملل» در سال 2023 شدند.
به گزارش لینک وبسایت به نقل از ایسنا، دکتر معصومه نیک نیا، دکتر سیما اسماعیل زاده، دکتر خدیجه مرادی و دکتر مهدی رحمانی از دانش آموختگان رشته علم اطلاعات و دانش شناسی در بین ۱۰ نفر از برگزیدگان کشورهای در حال توسعه در انجمن علوم اطلاعات و فناوری (ASIS&T) امریکا، موفق به کسب جایزه بین المللی (InfoShare Award) این انجمن و عضویت در کارگروه «مسائل حوزه اطلاع رسانی بین الملل» (SIG-III) در سال ۲۰۲۳ شدند.
انجمن علوم و فناوری اطلاعات تنها انجمن حرفه ای با قدمتی حدود ۸۵ سال است و هدف آن رفع شکاف دانشی میان حرفه و علم (نظر و عمل) در مطالبی همچون روش های ذخیره و بازیابی، مدیریت، آرشیوهای باز، تحلیل داده ها و اشاعه اطلاعات بوسیله انتشار نشریه تخصصی، برگزاری کارگاه های آموزشی، سمینارها و مشاوره های اطلاعاتی است.
در سال ۲۰۲۳، ۱۰ نفر موفق به کسب این جایزه شده اند که از این تعداد، ۴ نفر از کشور ایران بوده اند. برگزیدگان این جایزه بعد از طی پروسه گزینش گسترده بر طبق بررسی رزومه پژوهشی-اجرایی و تعیین میزان علاقمندی و توانمندی ایشان در میان افراد مختلف انتخاب شده اند.
تلاش هزاران محقق، استاد دانشگاه، پزشک و دانشجو از سرتاسر دنیا در حوزه علوم و فناوری اطلاعات این انجمن را به بخش مهمی از توسعه حرفه ای تبدیل نموده است.
باتوجه به دامنه موضوعی و هزینه قابل توجه عضویت، اعضای انجمن غالبا از کشورهای توسعه یافته هستند. در چند سال اخیر جایزه ای با عنوان Infoshare Award برای کشورهای درحال توسعه تعیین شده است که بر طبق آن از کارهای حرفه ای و آموزشی تأییدشده این افراد به ASIS&T از نظر مادی و معنوی حمایت خواهد شد.
منبع: linkwebsite.ir
این پست لینک وبسایت را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب