معاون آموزشی وزیر بهداشت:

جایگاه مناسبی در حوزه کاربردی سازی هوش مصنوعی نداریم

جایگاه مناسبی در حوزه کاربردی سازی هوش مصنوعی نداریم

به گزارش لینک وبسایت، معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس نخستین کنگره بین المللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی با اعلان اینکه از نظر امور پژوهشی و مقاله نویسی در عرصه هوش مصنوعی جزو کشورهای اول منطقه هستیم، اشاره کرد: از نظر کاربردی سازی هوش مصنوعی، جایگاه مناسبی نداریم.


به گزارش لینک وبسایت به نقل از ایسنا، دکتر ابوالفضل باقری فرد در آیین افتتاحیه نخستین کنگره بین المللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی که عصر امروز، ۲۷ اردیبهشت ماه در جزیره کیش برگزار شد، اظهار داشت: نخستین کنگره بین المللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی درحال برگزاری است. امیدوار هستم که برنامه ریزی این کنگره که بیش از یک سال زمان برده است، سبب ارتباط میان صنعت و پزشکی شود؛ ارتباطی که می تواند مبتنی بر هوش مصنوعی باشد.
وی با اعلان اینکه حضور هوش مصنوعی در دنیای امروز بسیار چشم گیر است و در حوزه های مختلف کاربرد دارد، اظهار داشت: این ادعا گزاف و بیهوده نیست که بااینکه هوش مصنوعی در حوزه های مختلف کاربرد دارد، اما در حوزه پزشکی کاربرد بیشتری دارد. میزان سرمایه گذاری هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۰ میلادی معادل ۲۰ میلیارد دلار در سطح جهان بود. برآوردها حاکی از آنست که میزان سرمایه گذاری در این حوزه در سال ۲۰۳۰ میلادی به مرز ۲۰۰ میلیارد دلار می رسد.
رییس نخستین کنگره هوش مصنوعی در علوم پزشکی با اعلان اینکه میزان سرمایه گذاری در هوش مصنوعی می تواند زنگ خطر برای کشور را به صدا درآورد، اظهار داشت: ما از نظر تولید مقاله و پژوهش در حوزه هوش مصنوعی جزو کشورهای اول منطقه و دنیا به حساب می آییم، اما از نظر کاربردی موفق نبوده ایم.
معاون آموزشی وزیر بهداشت توضیح داد: هوش مصنوعی می تواند در حوزه درمان بسیار موثر باشد. پزشکان باید با بهره گیری از اطلاعاتی که در دست دارند و تجربیات خود در راه درمان بیمار گام بردارند. هم مسیر کردن تجربیات و اطلاعات در دسترس ممکنست مدت زمان زیادی ببرد، اما با بهره گیری از هوش مصنوعی می توان این کار را در عرض چند ثانیه انجام داد.
وی با اعلان اینکه دانشگاه علوم پزشکی هوشمند می تواند یک پل ارتباطی میان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه های علوم پزشکی باشد، اشاره کرد: دانشگاه علوم پزشکی هوشمند می تواند محور و مرکزیت هوشمندسازی را برعهده داشته باشد. ما می توانیم بدون هدررفت منابع در راه اهداف آموزشی خود و استفاده از هوش مصنوعی گام برداریم.
دکتر باقری فرد درباره ی جایگاه تکنولوژی و هوش مصنوعی در آموزش، اظهار داشت: این روزها شبیه سازها و واقعیت مجازی در آموزش کاربرد دارند. ما توانسته ایم که ۷۰ درصد از شبیه سازهای آموزشی را در کشور خود تولید نماییم. ما موفقیت شده ایم بیمارستان مجازی را در دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح نماییم.
معاون آموزشی وزیر بهداشت افزود: در نظر داریم با همکاری یکی از دانشکده های داروسازی، نخستین داروخانه مجازی را افتتاح نماییم. راه اندازی یونیت مجازی دندان پزشکی از دیگر برنامه های ما بشمار می رود.
دکتر باقری فرد توضیح داد: ما در ابتدای مسیر استفاده از هوش مصنوعی قرار داریم. امیدواریم که ارتباط دانشگاه های علوم پزشکی با دانشگاه های وزارت علوم و صنعت منجر به دستاوردهای مهم شود. من این نوید را می دهم که دانشگاه های وزارت بهداشت به ابرداده های مربوط به درمان دسترسی دارند و تمام اطلاعات مربوط به بیماریها ذخیره سازی شده است.




منبع:

1402/02/28
16:21:32
5.0 / 5
180
تگهای خبر: آموزش , بین المللی , تكنولوژی , دستاورد
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱
Link website