از سوی وزیر علوم؛

رئیس جدید موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی انتخاب شد

رئیس جدید موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی انتخاب شد

به گزارش لینک وبسایت، با حکم وزیر علوم، دکتر سیّد محمد علی رضوی بعنوان رئیس جدید موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی انتخاب شد.


به گزارش لینک وبسایت به نقل از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، دکتر محمد علی زلفی گل طی حکمی، سیّد محمد علی رضوی را بعنوان رئیس جدید موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی منصوب نمود. در این حکم آمده است؛ «نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب پرارزش جناب عالی و با توجه به پیشنهاد معاون محترم پژوهشی وزارت، به باعث این حکم به سمت «رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی» منصوب می شوید. انتظار می رود با پیروی از آموزه های اسلامی، مبانی علمی، روحیه انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و جلب همکاری استادان مدیران یاوران علمی (کارکنان) و ظرفیت کارشناسی آن موسسه، نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری ایفا نمائید. انتظار می رود که با توکل به خداوند متعال مأموریت و وظایف آن موسسه را به شرح ذیل به انجام برسانید:
- گسترش پژوهش های کاربردی نیاز محور و جهت دهی تحقیقات به سمت حل نیازهای حال و آینده کشور در زمینه علوم و صنایع غذایی
- ارتباط مستمر با صنایع مرتبط برای عرضه مشاوره و حل مسائل موجود بر سر راه تولید محصولات استراتژیک
- عرضه خدمات تخصصی و فوق تخصصی آزمایشگاهی در چارچوب بسترها و شبکه های منطقه ای و ملی
- توجه ویژه به تجاری سازی دستاوردهای علمی، تحقیقاتی، فناوری و نوآوری از راه مراکز رشد و پارک های علم و فناوری
- تعامل و تکامل هم افزا با دانشگاه ها، پژوهشگاه ها، موسسات آموزش عالی، مراکز رشد و پارک های علم و فناوری برای عرضه خدمات تخصصی و اجرای طرح های مشترک
- همکاری تخصصی و در رابطه با مأموریت های موسسه در اجرای موفق نظام ایده ها و نیازها نان» دکتر سیّد محمدعلی رضوی هم اکنون استاد مهندسی و فیزیک مواد غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد است. وی دانش آموخته کارشناسی علوم و صنایع غذایی از دانشگاه فردوسی مشهد، کارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی از دانشگاه تهران و دکتری در رشته مهندسی صنایع غذایی از دانشگاه فردوسی مشهد می باشد. از سوابق علمی و اجرایی ایشان میتوان به مدیریت قطب علمی هیدروکلوئیدهای طبیعی بومی ایران، رئیس خدمات تخصصی آزمایشگاهی دانشگاه فردوسی مشهد، عضو کمیسیون کارگروه علوم و صنایع غذایی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نماینده هیات جذب اعضای هیات علمی خراسان رضوی، سردبیر مجله پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، سردبیر مجله Journal of Nuts، عضو هیات تحریریه چندین مجله علمی- پژوهشی داخلی و بین المللی، معاون آموزش و دانشجویی دانشگاه نیشابور و مدیرگروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد اشاره نمود. وی بنا بر اعلام پایگاه تامسون - رویترز (ISI) از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۱، در پنج دوره در فهرست یک درصد دانشمندان و نخبگان برتر علمی جهان قرار گرفته و همینطور کسب عنوان پژوهشگر برتر کشور در گروه کشاورزی و منابع طبیعی در سال ۹۵، پژوهشگر برتر خراسان رضوی در سال ۱۳۹۶، پژوهشگر برتر دانشگاه فردوسی مشهد در سال ۹۳ و مولف برتر این دانشگاه در سال ۸۶ از دیگر افتخارات پژوهشی ایشان به حساب می آید. لازم به ذکر است دکتر محمد علی رضوی تابحال دارای ۳۵۰ مقاله علمی – پژوهشی (JCR، ISI، ISC) که ۱۲۳ مقاله آن در مجلات Q۱ به چاپ رسیده اند. همینطور عرضه مقاله علمی در ۹۵ همایش داخلی و خارجی و انجام ۴۱ طرح تحقیقاتی داخل و خارج دانشگاهی در رزومه علمی و پژوهشی ایشان وجود دارد. وزیر علوم همینطور در نامه ای جداگانه از خدمات «دکتر قدیر رجب زاده» رئیس سابق موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در زمان تصدی این مسئولیت تقدیر نمود.


منبع:

1401/07/16
21:36:32
5.0 / 5
202
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۵
Link website