رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مطرح كرد؛

ضرروت تزریق فناوری و نوآوری به صنعت غذا

ضرروت تزریق فناوری و نوآوری به صنعت غذا

به گزارش لینک وبسایت، رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی اظهار داشت: کارنامه صنعت غذا در حوزه سرمایه گذاری و اکوسیستم نوآوری قابل قبول نیست و احتیاج به تزریق فناوری های جدید، دانش روز و سرمایه گذاری بیشتر دارد.


به گزارش لینک وبسایت به نقل از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، دکتر قدیر رجب زاده در اولین رویداد توسعه اکوسیستم نوآوری در استان ها (تانا) در صنایع غذایی با تکیه بر این که عملکرد زیست بوم فناوری در حوزه هایی نظیر دارو و درمان بسیار بهتر از صنایع غذایی است اضافه کرد: متاسفانه در استارت آپ های صنایع غذایی بیشتر از توجه به بحث فناوری تولید غذا، به ثبت سفارش و خرید غذا توجه شده است که امیدواریم در آینده شاهد تغییر این روند در صنعت غذا باشیم. وی ضمن اشاره به اهمیت صنایع غذایی افزود: تعداد کارگاه های صنعتی در خراسان رضوی دو هزار و ۲۵۸ کارگاه است و از این تعداد ۶۰۸ کارگاه به صنایع غذایی اختصاص دارند که نشان دهنده سهم ۲۷ درصدی صنایع غذایی در استان است. رجب زاده به سهم ۲.۱۶ درصدی سرمایه گذاری صنعت غذا اشاره و بیان نمود: سهم اشتغال این صنعت حدود ۲۹ هزار و ۸۰۰ نفر از تعداد کل حدود ۱۱۶ هزار و ۷۰۰ نفر است که این امر بر سهم حدود ۲۶ درصدی اشتغال در صنایع غذایی کشور دلالت دارد. رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی افزود: سهم سرمایه گذاری پایین در این صنعت، زنگ خطری برای آینده صنعت غذا و پایداری سهم اشتغال در آن است. او همینطور به بررسی وضعیت شرکتهای دانش بنیان پرداخت و اضافه کرد: از مجموع هفت هزار و ۱۴۱ شرکت دانش بنیان در کشور، ۳۰۹ شرکت در حوزه های در رابطه با غذا فعال می باشند که ۱۵ شرکت از این شرکتهای دانش بنیان در خراسان رضوی مستقر هستند. رجب زاده بر آمادگی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برای توسعه و ارتقاء اکوسیستم نوآوری در صنعت غذای استان از راه تعریف طرح های فناورانه و عرضه دانش فنی مورد نیاز صنعت تصریح کرد و خواهان گسترش همکاریهای چند جانبه شد.


منبع:

1401/05/27
13:02:30
5.0 / 5
364
تگهای خبر: استارت آپ , سرمایه گذاری , سیستم , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
Link website