ساخت دستگاه ایرانی تنظیم دما

ساخت دستگاه ایرانی تنظیم دما

لینک وبسایت: تامین منابع مالی، فقط یکی از چالش های اغلب کارآفرینان به ویژه شرکت های دانش بنیان نوپا است. این شرکتها درحال تحقیق به حمایت و سرمایه گذاری و تسهیلات طولانی مدت نیاز دارند، بدین جهت خطرپذیری در حوزه سرمایه گذاری شرکت های دانش بنیان باید بالاتر رود.


عقیل کشیر مدیرعامل شرکت دانش بنیان نفیس پندار دانش پارسا با برند napada در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا درباره این شرکت و محصول دانش بنیان آن گفت: این شرکت از اسفند سال ۹۶ به عنوان هسته فناور فعالیت خودرا شروع کرد و با طراحی، بهینه سازی و شبیه سازی نرم افزاری محصول خود به نام آلرتیس، موفق به گرفتن مجوز لازم برای تبدیل به شرکت دانش بنیان از طرف معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهوری شد.
وی با اعلان اینکه آلرتیس یک سیستم دانش محور و دانش بنیان بوده و مشابه خارجی و داخلی ندارد، اضافه کرد: محصول تولیدی ما مجموعه ای از شبکه حسگرهای بی سیم است که با داشتن شعاع پوششی بیش از یک کیلومتر در مراکز صنعتی، پالایشگاه ها، مراکز پخش فرآورده های نفتی، پرورش ماهی و خصوصاً در مرغداری ها و گلخانه ها و هرجایی که نیاز به اندازه گیری پارامترهای محیطی مثل اکسیژن، دما، رطوبت نسبی و مطلق، گاز آمونیاک، دی اکسید، منواکسید و متان باشد، مورد استفاده قرار می گیرد.
کشیر اظهار داشت: هرگاه هر یک از این پارامترها از حد تعریف شده کمتر یا بیشتر شوند آژیر در محوطه به صدا در می آید و با ادامه این وضعیت، سیستم به سرعت با صاحب مزرعه، شرکت، سرکارگر و کسانی که شماره آنها به سیستم داده شده تماس تلفنی برقرار کرده و پیامکی حاوی اطلاعات محیطی را برای آنها ارسال می کند تا بلافاصله بتوانند مشکل را پیگیری کنند.
این پژوهشگر افزایش سوددهی سالن و کاهش هزینه ها، کاهش شدید مصرف دانه، کاهش مصرف دارو، کاهش تلفات و جلوگیری از شوک دمایی جوجه را از مزایای سیستم آلرتیس یاد کرد.




وی درباره محصول دیگر این شرکت با عنوان سکوی پایدار دوربین اظهار داشت: در سکوهای نفتی یا قایق های شناور در دریا یا برای فیلمبرداری و فیلم سازی و هرجایی که نیاز است نوسانات و ارتعاشات پایه گرفته شود و دوربین زوم (بزرگ نمایی) باشد از این سیستم استفاده می شود. این سیستم "های تک" است و تکنولوژی بالایی دارد و درحال تجاری سازی و تولید انبوه است؛ اهتمام ما بر اینکه دقت آنرا بالا ببریم.
این فناور با اهمیت ترین چالش شرکت های دانش بنیان را موضوع حمایت عنوان نمود و اظهار داشت: شرکت های نوپا و درحال تحقیق به حمایت و سرمایه گذاری نیاز دارند. ساختارهایی که نیاز به سرمایه گذاری دارند وثیقه های ملکی و ضمانت های خاصی می خواهند که امکان دسترسی به آن برای شرکت های دانش بنیان کوچک نیست. شرکت های دانش بنیان بزرگ چون ملک دارند بهتر می توانند از تسهیلات استفاده کنند، اما شرکت های کوچک دانش بنیان بطور معمول به سختی از امکانات دولتی استفاده می نمایند.
وی در ادامه بحث های نقدینگی و تغییر قیمت ها را از دیگر چالش های پیش روی شرکت های دانش بنیان بیان کرد و اظهار داشت: جامعه نسبت به مواد غذایی حساس است، اما در مقابل بالا رفتن قیمت آی سی یو و قطعات الکترونیکی، واکنش آن چنانی نشان نمی دهند.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان اظهار داشت: باید ریسک پذیری دولت بالاتر رود. بسیاری از کارهایی که انجام می شود با ریسک پایین است. صندوقی که گذاشته شد بجای پشتیبانی از شرکتها بدنبال افزایش سود صندوق است. باید به مسئولان صندوق گفته شود لازم نیست حفظ سرمایه کنید یا ارزش صندوق با تورم بالا برود. اگر برای دهها محصول سرمایه گذاری شود و یکی به نتیجه برسد بهتر است تا سرمایه صندوق دو برابر شود. بدین سبب باید مسئولان صندوق تفسیر و روش خودرا عوض کنند و به فکر این باشند که چند نفر سرکار رفتند نه اینکه چقدر به پول صندوق اضافه شود.
وی درباره ارزآوری محصولات شرکت نیز گفت: محصولات ما در آب و هوای خوزستان آزمایش شده و جواب داده است. برهمین اساس بازاریابی هایی با کشورهای همسایه همچون عراق انجام شده و نمونه هایی فرستاده شده که درحال ارزیابی است. بمحض اینکه جواب داده شود و مورد تایید باشد محصول را به آنجا می فرستیم. بدین سبب ارزآوری آن بستگی به فروش دارد که می تواند هر محصول ۱۰۰ تا ۱۵۰ دلار ارزآوری داشته باشد.
کشیر درباره استقبال از محصولات این شرکت در داخل نیز اشاره کرد: باتوجه به فراوانی مرغداری ها و گلخانه ها در کشور، استقبال از این محصول خوب وجود دارد. حالا از این محصول در خراسان جنوبی، خوزستان، آذربایجان و گلستان استفاده می شود، اما به سبب مشکلات مالی حاکم بر کشور، برای مرغداری که با تلاطم قیمت مواجه می باشد در درجه اول بقا اهمیت دارد. در حقیقت اگر آنها به مشکل مالی بخورند، برای ما هم مشکل ایجاد می شود.
وی در ادامه اظهار داشت: هم اکنون در مرکز رشد دانشگاه آزاد واحد علی آباد کتول هستیم و حمایت های خوبی انجام شد. قرارداد مشارکتی که به تولید انبوه محصولات ما منجر شود، انجام شد، اما از این به بعد نیاز به بودجه بیشتر است که از عهده واحد دانشگاهی بر نمی آید. برای بالا بردن تیراژ تولید و یافتن مشترهای خارجی در کشورهای همسایه نیاز داریم سرمایه گذاری بیشتری صورت گیرد.
این فناور همین طور اشاره کرد: برگزاری کلاس های خاص و دوره های آموزشی برای شرکت های دانش بنیان مفید می باشد، اما با اهمیت ترین مسئله حمایت مالی است که اگر در قالب وام های طولانی مدت باشد کمک خوبی است؛ چونکه اگر نقدینگی شرکت بالا باشد می تواند کارها را جلو ببرد.


1401/03/25
23:44:31
5.0 / 5
452
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵
Link website