در سفر ستاری به تركیه اعلام شد
تركیه مقصد صادرات محصولات فناوری ایرانی
لینك وبسایت: معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به همراه 80 عضو شركتهای دانش بنیان به تركیه سفر كردند در این سفر بر صادرات محصولات فناوری و افزایش تعاملات علمی با تركیه تاكید شد.
به گزارش لینك وبسایت به نقل از مهر، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به نمایندگانی از شركت های دانش بنیان به آنكارا پایتخت جمهوری تركیه سفر كرد. مدیران ۸۰ شركت دانش بنیان و فناور در این سفر معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری را همراهی می كنند. این شركت ها از حوزه هایی مانند سلامت، فناوری ارتباطات و اطلاعات، ماشین آلات و تجهیزات صنعتی و مواد پیشرفته هستند. ستاری در اولین روز از این سفر با معاون رئیس جمهور كشور تركیه و وزیر صنعت و فناوری و رئیس شورای آموزش عالی در آنكارا ملاقات و گفتگو كرد. راهكارهای توسعه همكاریهای علمی و فناورانه میان دو كشور در این دیدارها دنبال می شود.
این سفر با هدف توسعه تعاملات بین المللی شركت های دانش بنیان انجام شد تا هم صادرات محصولات، خدمات و فناوری این شركت ها به جمهوری تركیه سرعت گیرد و از نظر تبادلات و همكاری میان شركت های فناور دو كشور شاهد اتفاقات و تعاملات مناسبی باشیم.
ستاری در اولین روز از این سفر با معاون رئیس جمهور كشور تركیه و وزیر صنعت و فناوری و رئیس شورای آموزش عالی در آنكارا ملاقات و گفتگو كرد.
در این دیدار راهكارهای توسعه همكاریهای علمی و فناورانه میان دو كشور دنبال می شود. سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در حاشیه سفر به تركیه اظهار داشت: یك موضوعی كه ما بطور جدی در معاونت علمی پیگیری می نماییم صادرات محصولات شركت های دانش بنیان است. وی با اشاره به اینكه تركیه یك مقصد بسیار مهم برای صادرات محصولات دانش بنیان ایرانی است اظهار داشت: سال های اخیر اتفاقات خوبی در حوزه اقتصاد بر پایه دانش در ایران رخ داده كه نتیجه آن توسعه شركت های بزرگی بوده كه حالا بزرگترین شركت های منطقه هستند. وی ادامه داد: این شركت ها در حوزه فناوری اطلاعات، بیوتكنولوژی، نانو تكنولوژی و حوزه های پزشكی فعال می باشند. مصطفی وارناك، وزیر صنایع و فناوری تركیه نیز در این دیدار از توسعه همكاری بین تركیه و ایران گفت و همین طور همكاری علمی و فناوری و صنعتی را زمینه ساز رونق منطقه دانست. وزیر صنعت و فناوری تركیه، به تلاش متقابل دو كشور بطور خاص در حوزه های صنعت، فناوری و علم اشاره نمود و اظهار داشت: من معتقدم كه ما می توانیم بر اساس علم، صنعت و فناوری به سمت نقطه وحدت بیشتر حركت نماییم. وارناك به روابط دوستانه و تاریخی میان ایران و تركیه اصرار كرد و اظهار داشت: باتوجه به تحولات منطقه، روابط دوستانه میان ایران و تركیه از اهمیت بسیار بالایی برخوردارست. وی ادامه داد: من معتقدم با كوشش های متقابل می توانیم همكاریهای خودرا خصوصاً در زمینه های صنعت، فناوری و علمی بیشتر نماییم. وزیر صنایع و فناوری تركیه ضمن تسلیت به مسئولان، مردم و خانواده های جان باختگان سانحه سقوط هواپیمای اوكراینی اظهار داشت: مردم نیز همراه با مردم ایران غمگین شدند و بیان می كنند كه آغوش آنها به روی مردم ایران باز است. وارناك اظهار داشت: انجام تحقیقات شفاف در مورد این حادثه به ارائه تصویر كشور دوست و همسایه ما ایران در جهان نیز كمك خواهدنمود.
پس از این دیدار در دومین روز از این سفر معاون علمی و فناوری كشورمان به استانبول می رود. استانبول بزرگ ترین و پرجمعیت ترین شهر در تركیه و مركز فرهنگی و اقتصادی این كشور میزبان نشست تجاری و فناوری شركت های دانش بنیان ایرانی و ترك می شود. شركت های ایرانی و ترك روابط و تعاملات خوبی با یكدیگر دارند و در این سفر توسعه این تعاملات دنبال می شود. همین طور در دو سال قبل شركت های دانش بنیان حدود ۸۰ میلیون دلار به تركیه صادرات داشتند.
منبع: لینك وبسایت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب