معاون سیاست گذاری و توسعه معاونت علمی مطرح كرد؛

حل معضلات کشور روش های نوآورانه می طلبد نه تکراری!

حل معضلات کشور روش های نوآورانه می طلبد نه تکراری!

به گزارش لینک وبسایت، معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با تکیه بر این که ما بر این باور هستیم که حل چالش های مزمن، راهکارهای نوآورانه نیاز دارد نه راهکارهای تکراری، اظهار داشت: ما مدلی را برای رفع چالش های کشور تعریف کردیم و آمادگی همکاری در این حوزه را داریم.


به گزارش لینک وبسایت به نقل از ایسنا، دکتر مهدی الیاسی امروز در چهارمین همایش ملی توسعه سواحل مکران که به صورت وبینار برگزار شد، هدف از توسعه مکران را ایجاد یک منطقه رقابت پذیر بین المللی دانست که بتواند مشکلات مردم محروم را حل کند.
وی سواحل مکران را فرصت مناسبی برای توسعه بازار شرکتهای دانش بنیان و فعالیتهای نوآورانه ذکر کرد و افزود: برای این منظور باید اولویت ها و رویکردها مشخص باشد و ما هم در معاونت علمی تلاش داریم برنامه های توسعه ای این منطقه، مزیت محور باشد تا بتواند در زمینه رفع چالش ها مؤثر باشد.
الیاسی، تصریح کرد: ما بر این باور هستیم که حل چالش های مزمن، راهکارهای نوآورانه نیاز دارد نه راهکارهای تکراری. برای حل همه مشکلات موجود در کشور از آلودگی هوا تا خشکسالی و توسعه کشاورزی، راهکارهای فناورانه و نوآورانه دارند که باید از آنها بهره برداری نماییم.
معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری اظهار نمود: در این خصوص یکی از مأموریت های این معاونت، سوق دادن شرکتهای دانش بنیان به سمت عرضه راهکارهای نوآورانه است و در این حوزه معاونت علمی هم دارای ابزارهایی است.
وی افزود: بر طبق این ابزارها در صورتیکه طرف تقاضا، دارای مسئله اولویت داری باشد، همکاری سه جانبه ای میان طرف تقاضا، شرکت دانش بنیان و معاونت علمی بوجود آمده و با ایجاد یک طرح کلان ملی، ظرفیت های کشور برای رفع چالش ها، بسیج می شوند.
الیاسی نمونه این همکاری را با وزارت بهداشت دانست و اظهار نمود: در زمان انتشار کرونا اقلام پزشکی مورد نیاز، شناسایی و با مشارکت شرکتهای دانش بنیان مبادرت به حل آن شد.
وی با تکیه بر این که معاونت علمی آمادگی دارد که در چارچوب این مدل برای حل چالش های کشور استفاده نماید، اظهار داشت: توسعه دریامحور هم از اولویت های معاونت علمی است و بعضی از ستادهای این معاونت هم در این عرصه فعال شده اند.
معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، افزود: در قسمت مزیت های سواحل مکران باید موضوعات پیشران این حوزه تعریف شود و اگر بپذیریم که ایران یک کشور دریایی است، برای توسعه منطقه به استقرار شرکتهای دانش بنیان و استقرار دانشی نیاز داریم.
وی با اشاره به اینکه در این خصوص ظرفیت های قانونی هم بوجود آمده است، خاطرنشان کرد: در قانون پشتیبانی از شرکتهای دانش بنیان از این نوع شرکت ها حمایت شد، ولی در قانون جهش تولید دانش بنیان مقرر است از اقتصاد دانش بنیان حمایت شود و برای این امر احتیاج به حمایت دولت و مجلس و بنگاه های بزرگ چون بانک و بورس است.
الیاسی، افزود: در قانون جهش تولید دانش بنیان ظرفیت های قانونی خوبی بوجود آمده است، بگونه ای که دستگاه هایی که دارای نهادهای توسعه ای هستند، می توانند در حوزه های دانش بنیان سرمایه گذاری کنند و ما آمادگی داریم تا طرح های دانش بنیانی که مجاز به جذب سرمایه هستند را به نهادهای سرمایه گذار معرفی نماییم.
وی اضافه کرد: یکی دیگر از مصوبات قانون تولید جهش دانش بنیان اینست که به بانکها اجازه داده شده است تا در طرح های نوآورانه و دانش بنیان سرمایه گذاری کنند.




منبع:

1401/10/23
14:48:22
5.0 / 5
448
تگهای خبر: ابزار , اقتصاد , بین المللی , سرمایه گذاری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵
Link website