۶۸ میلیارد تومان جذب سرمایه برای شركت های فناور اصفهان انجام شد

۶۸ میلیارد تومان جذب سرمایه برای شركت های فناور اصفهان انجام شد

ایرنا- رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اظهار داشت: سال قبل 68 و 64 میلیارد تومان به ترتیب جذب سرمایه و پرداخت تسهیلات مالی برای شرکت های دانش بنیان و فناور مستقر در این مجموعه صورت گرفت.


جعفر قیصری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اضافه کرد: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در جهت پشتیبانی از شرکت های فناور و کمک به تجاری سازی ایده های نوآورانه، روش ها و زمینه های مختلفی را برای تامین مالی آنها فراهم و تسهیل می کند که جذب سرمایه، پرداخت تسهیلات و مشارکت مستقیم همچون آنهاست.
وی گفت: سال قبل جذب سرمایه برای شرکتها و موسسه های فناور مستقر در این شهرک از طرق مختلف مانند طرح هم سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی، طرح تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پانزدهمین جشنواره فن آفرینی شیخ بهایی، یارانه تجاری سازی فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مشارکت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و سرمایه گذاری بخش خصوصی برای ۵۶ شرکت انجام شد.
قیصری، میزان جذب سرمایه از محل طرح هم سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی را ۱۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، طرح تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، یارانه تجاری سازی فناوری وزارت علوم یک میلیارد تومان و سرمایه گذاری بخش خصوصی ۲۰ میلیارد تومان اعلام و افزود: در پانزدهمین جشنواره فن آفرینی شیخ بهایی که سال قبل انجام شد ۱۶ میلیارد تومان جذب سرمایه برای ۱۲ شرکت دانش بنیان صورت گرفت.
پانزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی ۲۸ و ۲۹ آبان سال قبل با هدف توسعه شرکت های دانش بنیان و صنعت ساز و جذب سرمایه گذار برای آنها در اصفهان انجام شد.
وی با اعلان اینکه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مبادرت به سرمایه گذاری و مشارکت با شرکت های فناور با هدف کمک به تجاری سازی و توسعه بازار محصولات و خدمات شرکت های فناور نیز کرده است، افزود: در سال ۹۹ نتایج خوبی دراین زمینه حاصل شد و شهرک در عملیاتی کردن ۱۱ طرح با سرمایه گذاری ۹ میلیارد و یکصد میلیون تومان مشارکت مالی داشت.
رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اشاره کرد: مشارکت این مرکز در اجرای طرح های فناور در چهار سال قبل رشد خوبی داشت بطوریکه از یک طرح در سال ۹۶ با ۱۵۰ میلیون تومان به ۱۱ طرح در سال ۹۹ با ۹ میلیارد تومان سرمایه گذاری رسید.
قیصری با اشاره به این که شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در سال قبل زمینه تامین مالی شرکت های فناور را بوسیله دریافت تسهیلات به مبلغ بیش از ۶۴ میلیارد تومان برای ۲۷۲ شرکت فراهم نمود، اظهار داشت: تعدادی از این تسهیلات شامل وام ضروری شهرک به میزان یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون، وام ساخت و ساز صندوق نوآوری و شکوفایی به میزان ۱۳ میلیارد، صندوق پژوهش و فناوری اصفهان به میزان ۳۲ میلیارد و وام وجوه اداره شده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به میزان ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است.
وی سایر تسهیلات مالی ارائه شده به واحدهای فناور را از محل صندوق نوآوری و شکوفایی ویژه شرکت های کوچک دانش بنیان لطمه دیده از دوران کرونا به میزان ۲ میلیاد و ۳۵۰ میلیون، صندوق نوآوری و شکوفایی ویژه شرکت های غیر دانش بنیان لطمه دیده از شیوع ویروس کرونا به میزان یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، بانک سینا به میزان یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون، صندوق نوآوری و شکوفایی (اشتغال پایدار بانک رسالت) پنج میلیارد و ۴۰۰ میلیون، بنیاد برکت ۸۴۰ میلیون، تسهیلات صادرات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ۸۰۰ میلیون، صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران ۶۰۰ میلیون و اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی به میزان سه میلیارد تومان اعلام نمود.
قیصری، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را یکی از نهادهای حمایتی و پشتیبانی واحدهای فناور خواند و گفت: امسال که از طرف رهبر انقلاب اسلامی به " تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی " نامگذاری شد تغییر ساختاری و بازبینی در ماموریت های معاونت پشتیبانی این شهرک را در دستور کار داریم تا این شعار هرچه بهتر و بیشتر محقق شود.
رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اعلان اینکه امسال پشتیبانی های جدیدی مانند افزایش سقف حمایت های مالی تا سه برابر اضافه می شود، اضافه کرد: مشاوره و آموزش برای توسعه کسب وکار دانش بنیان نیز از دیگر برنامه های پشتیبانی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان است.
وی اشاره کرد: مشارکت این شهرک در تجاری سازی محصولات و خدمات واحدهای فناور نیز یکی از پشتیبانی هاست بطوریکه شهرک مقداری از منابع خودرا در صندوق های مالی به مشارکت می گذارد و از این طریق پشتیبانی های جدیدی برای جذب سرمایه گذار بوجود می آید.
شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بعنوان اولین سازمان مؤسس مراکز رشد و پارک های علم و فناوری در کشور فعالیت اجرائی خودرا از سال ۱۳۸۰ با هدف حمایت و هدایت شرکتها و مؤسسات دانش بنیان شروع کرد و الان بیش از ۵۸۰ شرکت دانش بنیان و واحد فناور با گردش مالی سه هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان و اشتغال بیش از هفت هزار و ۸۰۰ دانش آموخته دانشگاهی در آن مستقر است.
این شهرک دارای سه پارک علم و فناوری، هشت مرکز رشد فناوری، پنج مرکز نوآوری و شکوفایی و مرکز علم و فناوری کودکان و نوجوانان در ۵۲۰ هکتار است.
اصفهان بعنوان استان پیشرو در راه اندازی مراکز رشد و پارک های علم و فناوری که اولین زمینه های رسمی شکل گیری شرکت های دانش بنیان را به وجود آورد حدود ۱۰ درصد از واحدهای فناور و دانش بنیان کشور را در خود دارد و دومین استان کشور دراین زمینه است.


1400/02/28
13:52:39
5.0 / 5
472
تگهای خبر: آموزش , خدمات , سرمایه گذاری , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵
Link website