ساخت کوچک ترین ربات انسان نمای جهان توسط دانش آموزان چینی

ساخت کوچک ترین ربات انسان نمای جهان توسط دانش آموزان چینی

لینک وبسایت: این ربات با ارتفاع تنها 141 میلی متر(5.55 اینچ) دارای صفحات اکریلیک و قطعاتی تولید شده با بهره گیری از چاپگر سه بعدی است و در لابراتوار رباتیک یک مدرسه توسعه یافته است.


به گزارش لینک وبسایت به نقل از ایسنا، چهار عضو گروه رباتیک مدرسه پسرانه Diocesan در هنگ کنگ به یک شاهکار مهندسی فوق العاده رسیدند. آنها با موفقیت کوچکترین ربات انسان نمای جهان را ساختند و رکورد قبلی زین احمد قریشی از پاکستان در سال ۲۰۲۲ را شکستند.
به نقل از آی ای، این ربات با ارتفاع تنها ۱۴۱ میلی متر(۵.۵۵ اینچ) از یک خودکار معمولی کوتاه تر است. تیم مبتکر پشت این خلاقیت متشکل از دانش آموزان آرون هو یات فونگ(Aaron Ho Yat Fung)، آیزاک زاخاری تو(Isaac Zachary To)، جاستین وانگ تو دونگ(Justin Wang Tou Duong) و انگو هی لیونگ(Ngo Hei Leung) است.
رکوردهای جهانی گینس ربات انسان نمای این گروه را به رسمیت شناخت.
شاهکاری قابل توجه
دانش آموزان مدرسه پسرانه Diocesan در جستجوی رکورد کوچک ترین ربات های انسان نما در جهان، باید اطمینان حاصل می کردند که ربات آنها دارای طیف قابل توجهی از مفاصل است. این امر ربات را قادر می ساخت تا شانه ها، آرنج ها و زانوهای خودرا حرکت دهد و در عین حال بر حرکات دوپا نیز تسلط داشته باشد.
این پروژه با طراحی کامپیوتر ای(CAD) توسط دانش آموزان شروع شد تا طرحی از شگفتی کوچک خودرا با دقت طراحی نمایند. بعد از نهایی کردن مشخصات فنی و اجزای لازم، آنها از تخصص یک کارخانه برای تولید موتورهای متناسب با نیاز خود استفاده کردند.
این موتورها که بطور معمول «سروو»(servo) نامیده می شوند، نقشی اساسی در عملکرد ربات دارند. آنها چرخش و حرکت دقیق را تسهیل می کنند و به ربات این قدرت را می دهند تا اندام خودرا با ظرافت حرکت دهد. برای هماهنگ سازی این اجزای پیچیده، دانش آموزان یک برد کنترل ۱۶ کانالی ایجاد کردند.
دانش آموزان با دقت صفحات اکریلیک و اجزای چاپگر سه بعدی ربات را در محدوده لابراتوار رباتیک مدرسه شان ساختند. بگفته این تیم، این ترکیب از فناوری پیشرفته و طراحی نوآورانه در خلق یک شگفتی رباتیک واقعا قابل توجه به اوج خود رسید.
پروژه ای جامع
بعد از تهیه تمام اجزای لازم، دانش آموزان ربات خودرا مونتاژ کردند. آنها این پروسه را با ساختن پاها و استفاده از هشت موتور برای تسهیل حرکت در پاها و زانوها شروع کردند.
همزمان، آنها محل قرارگیری باتری و برد کنترل را آزمایش کردند. در ابتدا، واحد باتری انتخابی آنها برای قد و قامت ربات ناکافی بود و موجب جایگزینی با یک باتری لیتیوم یونی فشرده تر ۷.۴ ولتی شد.
سپس بُرد کنترل به ناحیه پشتی ربات چسبانده شد و امکان دستکاری آن بوسیله کنترل های روی برد برقرار شد. علاوه بر این، طبق گفته گینس، دانش آموزان یک اپلیکیشن موبایل را همراه با برد کنترل ادغام کردند که اجرای اقدامات از پیش برنامه ریزی شده را ممکن سازد.
فراتر از ثبت رکورد جهانی، دانش آموزان این ربات را به عنوان یک ابزار آموزشی چند وجهی تصور می کنند. بطور خاص این ربات مقرون به صرفه، قابل شارژ و قابل برنامه ریزی طراحی شده است و برای استقرار در کارگاه های آموزشی علم، فناوری، مهندسی، هنر و ریاضیات در نظر گرفته شده است.
آنها برای پیشبرد اهداف خود برای آموزش علم، فناوری، مهندسی، هنر و ریاضیات همین طور قصد دارند کدهای طراحی و برنامه نویسی ربات را بصورت رایگان بصورت منبع باز در دسترس قرار دهد.


1402/11/26
13:53:47
5.0 / 5
301
تگهای خبر: آموزش , ابزار , اپلیكیشن , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
Link website