وزیر علوم:

تاسیس پاركهای فناوری استانها در دولت تدبیر و امید محقق شد

تاسیس پاركهای فناوری استانها در دولت تدبیر و امید محقق شد

به گزارش لینک وبسایت ایرنا- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت:  تاسیس پارکهای علم و فناوری در همه استانهای کشور در دولت های یازدهم و دوازدهم محقق شد که از دستاوردهای ماندگار این مدت محسوب می شود.


به گزارش لینک وبسایت به نقل از ایرنا، منصور غلامی عصر روز شنبه در جلسه منطقه ویژه علم و فناوری اصفهان در محل دانشگاه اصفهان اضافه کرد: در طول این مدت اهتمام شد که برای تمامی استانها حداقل یک صندوق در رابطه با پژوهش و فناوری وجود داشته باشد تا زمینه های مختلف در رابطه با نوآوری به خوبی مورد حمایت قرار گیرد.
وی با اعلان اینکه در سالهای اخیر تجمیع برنامه ها و دوری از پراکنده کاری در دستور کار قرار گرفت، اشاره کرد: بخش های مختلف دولت کوشیدند که با پشتیبانی از امر پژوهش و نوآوری در توسعه کشور گام بردارند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اهمیت همکاری نهادهای در رابطه با علم و فناوری برای توسعه و پیشرفت در این حوزه افزود: نگاه شورای عالی انقلاب فرهنگی به برنامه های کلان علوم تحقیقاتی مانند برنامه های فرهنگی مثبت است.
غلامی با اعلان اینکه مصوبات قانونی برای تمامی نهادهای در رابطه با علم و فناوری باید به صورت کشوری تصویب شود، اضافه کرد: این امر نیازمند همکاری و ارائه گزارش ها و ارائه درخواست های استانی در زمان مناسب می باشد.
وی گفت: مسئولان در جایگاه های مختلف باید بیش از گذشته با شورای عالی عتف(علوم تحقیقات و فناوری) آشنایی پیدا کنند تا به پیشرفت در امر تحقیقات و فناوری دست یابیم.
وزیر علوم با اشاره به کوشش های وزارت بهداشت برای ایجاد پارک های علمی و فناوری اظهار داشت: ما حتی حاضر هستیم که پارک ها را به این وزارتخانه واگذار و خدمات مورد نیاز را از آنها دریافت نماییم.
غلامی به اهمیت توجه هرچه بیشتر به شرکتهای دانش بنیاد و اقتصاد در رابطه با علم و فناوری اشاره و بیان کرد: در زمینه کشاورزی کشور این پتانسیل به خوبی مشاهده شد و در همین پیوند برای فعالیت هر چه بیشتر شرکت های دانش بنیان و سهم افزون تر آنها در تجارت تلاش خواهیم کرد.
به گزارش لینک وبسایت به نقل از ایرنا، امروز شنبه بهره برداری چهار طرح عمرانی دانشگاه اصفهان با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و همزمان در هفتمین روز گرامیداشت دهه مبارک فجر شروع شد.
غلامی شامگاه جمعه وارد اصفهان شد و امروز با حضور در دانشگاه اصفهان علاوه بر افتتاح طرح های عمرانی در جلسه شورای مدیریت استانی حضور یافت.
مصوبه منطقه ویژه (کریدور) علم و فناوری اصفهان در سال ۹۳ توسط شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) صادر شد و این منطقه فعالیت خودرا از آبان سال قبل شروع کرد و بر ۶ فناوری خاص شامل گلخانه های خودپایدار، تولید ایمپلنت، بازی درمانی، تولید آب شیرین بدون پساب، فناوری های مدیریت پسماند و دور پزشکی متمرکز شده است.
استان اصفهان با حدود ۶۰۰ شرکت دانش بنیان و واحد فناور بعد از تهران رتبه دوم کشوری را دارد؛ این شرکتها با گردش مالی ۱۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال در سال زمینه اشتغال هفت هزار دانش آموخته دانشگاهی را فراهم کردند.
این استان با حدود ۲۵۰ هزار دانشجو و پنج هزار عضو هیات علمی در ۱۸۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی دومین استان دانشگاهی کشور است؛ دانشگاه اصفهان بعنوان دانشگاه جامع و مادر این استان دارای حدود ۱۵ هزار دانشجو و ۶۶۰ عضو هیات علمی است.



منبع:

1399/11/19
20:32:29
0.0 / 5
434
تگهای خبر: آموزش , اقتصاد , خدمات , دستاورد
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
Link website