دبیر ستاد گیاهان دارویی:

محصولات ۱۵۰ شركت تولیدكننده داروهای گیاهی صادر شد

محصولات ۱۵۰ شركت تولیدكننده داروهای گیاهی صادر شد

به گزارش لینك وبسایت دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی گفت: حالا نزدیك به ۵۰۰ شركت بعنوان تولیدكننده فرآورده های طبیعی و سنتی مشغول فعالیت هستند كه از این تعداد ۱۵۰ شركت صادرات داشته اند.



به گزارش لینک وبسایت به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با عنایت به ظرفیت بالایی که صنعت گیاهان دارویی در حوزه صادرات دارد، توسعه زنجیره ارزش فرآورده های دارویی گیاه پایه، یکی از اصلی ترین اولویت های ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.
محمد حسن عصاره دبیر این ستاد اظهار داشت: صنعت گیاهان دارویی و فرآورده های طبیعی، از یک زیست بوم پویا و روبه رشد برخوردار می باشد که هزاران فعال بخش خصوصی در آن فعالیت می نمایند. در این میان، طبق گزارش سازمان غذا و دارو، حدود ۵۰۰ شرکت، بعنوان تولیدکننده فرآورده های طبیعی و سنتی مطرح هستند.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان نمود: بر مبنای برآوردهای صورت گرفته از این تعداد، حدود ۱۵۰ شرکت توانسته اند که محصولات خویش را به خارج از کشور صادر کنند. با عنایت به این که بیشتر از ۴ هزار دارو و فرآورده گیاهی و سنتی مجوز تولید دریافت کرده اند، باید کوشش کرد که تعداد صادرکنندگان این حوزه افزایش یابد. البته توسعه مقاصد صادراتی در حوزه گیاهان دارویی و فرآورده های طبیعی و طب سنتی نیازمند برخورداری از دانش بازاریابی بین المللی است.
وی با اشاره به محدودیت های ناشی از تحریم و مشکل نقل و انتقال پول، اضافه کرد: باید به صادرکننده کمک کرد که علاوه بر غلبه بر این چالش ها، مزیت رقابتی کالای صادراتی خویش را افزایش دهد. با عنایت به ارزش افزوده کم صادرات به روش خام فروشی، بیشتر بسته های حمایتی به صادرات محصولات فرآوری شده، تخصیص یافته است که از ارزش افزوده بالاتری برخوردار می باشند.
عصاره اضافه کرد: ارزش کل صادرات صورت گرفته در حوزه گیاهان دارویی و فرآورده های سنتی در سال ۱۳۹۷ بیشتر از ۷۰۰ میلیون دلار بوده است. در این میان با وجود برخی محدودیت ها سهم گروه داروها و فرآورده های گیاهی خاص، بیشتر از صد میلیون دلار بوده است. البته، باید کوشش کرد تا این سبد صادراتی متنوع تر باشد. باید تمام ظرفیت گیاهان دارویی کشور را در حوزه صادرات به کار ببریم.
وی زیره، رازیانه، موسیر، گل محمدی، گشنیز و شیرین بیان را همچون محصولاتی دانست که از ظرفیت خوبی برای توسعه و تولید منتهی به صادرات برخوردار می باشند.


منبع:

1399/04/22
23:21:36
5.0 / 5
1645
تگهای خبر: بین المللی , فناوری , كالا , محصولات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۲
Link website