معاون پژوهشی دانشگاه امیركبیر مطرح كرد

تحولاتی که کشورها را به ۲ گروه صنعتی پیشرفته و عقب مانده بسیار عمیق تبدیل می کنند

تحولاتی که کشورها را به ۲ گروه صنعتی پیشرفته و عقب مانده بسیار عمیق تبدیل می کنند

به گزارش لینک وبسایت، معاون پژوهش وفناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به اینکه حالا در یک برهه زمانی تحولی قرار داریم که نتایج آن 5 تا 10 سال آینده قابل مشاهده می باشد، اظهار داشت: باید هدف گذاری ها منطبق با این برهه تحولی بازنگری شوند که بتوانیم شاهد دستاوردهای متناسب در آینده باشیم؛ این تحولات می تواند کشورها را به دو دسته صنعتی پیشرفته و عقب مانده بسیار عمیق علمی و قدرتی تقسیم کند.



به گزارش لینک وبسایت به نقل از ایسنا، دکتر سیدرضا غفاریان در دوازدهمین کنفرانس بین المللی آکوستیک و ارتعاشات که از امروز به مدت دو روز در محل دانشگاه امیرکبیر درحال برگزاری است، اضافه کرد: در این بازه اتفاقات بسیار مهمی رقم می خورد. اگر اندیشمندان، صاحبان فکر، فعالان صنعت و دانشگاه ها بتوانند متفق القول در این برهه حساس همفکری و همیاری کنند، می توانیم نتایج امیدبخش آنرا در سالهای آتی ببینیم.

غفاریان با اشاره به اینکه برخی مصداق ها از این تحولات در زمینه علم شامل کوانتوم، رباتیک، دنیای مجازی و انرژی است که اتفاقات شگرفی در آنها درحال رقم خوردن است. در زمینه تحولات کلان جهانی هم مصداق زیادی وجود دارد که برخی از آنها عبارتند از جابجایی قدرت های اقتصادی و جابجایی قدرت های با تفکرات تمدن ساز که در آینده تحولی موثر را رقم می زنند.

وی اشاره کرد: نقش دانشگاه ها، صنایع و اندیشمندان در این برهه حساس در تحولات تاثیر بسزا خواهد داشت و ما باید نسبت به تحقیقات حساسیت ویژه ای داشته باشیم.

معاون پژوهش وفناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: باید هدف گذاری ها منطبق با این برهه تحولی بازنگری شوند که بتوانیم شاهد دستاوردهای متناسب در آینده باشیم؛ این تحولات می تواند کشورها را به دو دسته صنعتی پیشرفته و عقب مانده بسیار عمیق علمی و قدرتی تقسیم کند.

غفاریان خطاب به حاضران در کنفرانس، اظهار داشت: شما باید به عنوان پیش قراولان علمی به فکر این تغییر و تحولات باشید تا عقب نمانیم و برنامه ریزی برای حرکت علمی تحولی و جهشی را صورت دهید.

وی با تأکید بر شناسایی ابزارهای این سبک حرکت و طراحی ساختار متناسب آن، اظهار داشت: انجمن های علمی می توانند در این طراحی برای تغییر و حرکت تحول گرایانه نقش اثرگذاری داشته باشند. ما باید به شکلی حرکت نماییم تا بتوانیم کشور را در آن رتبه ای که در شأن آنست، قرار دهیم.




1401/09/24
13:42:07
5.0 / 5
1070
تگهای خبر: ابزار , اقتصاد , بین المللی , دستاورد
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
Link website